Taart!

Het regelmatig updaten van mijn website en uploaden van nieuwe foto’s is er al een poos bij ingeschoten… maar het maken van nieuwe foto’s is dat gelukkig niet! Ook de zomerperiode heb ik weer goed besteed met veel nieuwe fotoshoots. Vandaag heb ik een behoorlijk deel daarvan online gezet, en goed nieuws; er komt nog meer aan!

Voor nu vier ik vooral dat ik de website eindelijk weer een beetje heb geüpdatet, en dat er zó veel leuke nieuwe foto’s zijn. Vieren, dat doe je natuurlijk met taart… en dat komt goed uit, dan kan ik gelijk deze geweldige Cakesmash-shoot met jullie delen! Want waarom zou je alleen in een taart mogen duiken als je één wordt?

De nieuwe foto’s zijn onder andere te vinden op de pagina Mens & portret (voorheen: portretten), Out & about en in de galerij Fotomodel Pruttel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *