Dag van het Kasteel 2018 – Roofvogeldemonstratie

Op 21 mei 2018 (tweede pinksterdag) is het weer de dag van het kasteel. Ook dit jaar staat Bouman Roofvogels op Huis te Werve in Rijswijk met een aantal vogels. Je kunt bij ze terecht voor informatie over de diensten die ze leveren (zoals workshops, kinderpartijtjes en demonstraties, maar ook zorgbegeleiding via Bri-An zorgbegeleiding) en er zullen natuurlijk weer demonstraties verzorgd worden. 

Van 10.00 tot 16.00 uur opent Huis te Werve haar deuren voor nieuwsgierige bezoekers, en al die tijd zal Bouman Roofvogels aanwezig zijn. 
Ik ben er natuurlijk ook weer met mijn camera, én mijn valkeniershandschoen. 

Demonstraties
Bouman Roofvogels geeft op de dag twee demonstraties, de eerste om 11.30, de tweede om 13.30. Bij de demonstraties is bij bepaalde vogels ook de mogelijkheid om mee te helpen een vogel op te vangen, dit wordt tijdens de demo duidelijk uitgelegd. Blijf altijd achter de afzettingen totdat iemand van Bouman je andere instructies geeft. 

Adres
Van Vredenburchweg 101
2283 TC Rijswijk

Meer informatie over Huis te Werve en haar geschiedenis vind je op deze pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *