AFGELAST! Open dag Bouman Roofvogels 2017

Vanwege de slechte weersverwachting is de open dag bij Bouman Roofvogels/Bri-An zorgbegeleiding afgelast. De uilen worden liever niet nat, en buizerds die (te) nat zijn kunnen niet meer vliegen. Een roofvogeldag zonder roofvogels gaat toch een beetje aan het doel voorbij, dus is besloten de dag te verplaatsen naar het voorjaar. De nu geplande datum is 21 april 2018. 

Oorspronkelijk bericht

Zaterdag 16 september is de jaarlijkse open dag bij Bouman Roofvogels/Bri-An zorgbegeleiding. Van 10 tot 16 uur ben je welkom op het terrein van Topaz Overduin, te nachtegaallaan 5 in Katwijk. Je kunt er de hele dag roofvogels bewonderen en struinen langs verschillende kraampjes. 

In de ochtend en in de middag wordt er een demonstratie gegeven met de roofvogels, waarbij je kunt leren over de verschillende soorten. Wist je bijvoorbeeld dat niet alle uilen nachtjagers zijn? Na elke show kun je met een vogel op de foto. 

Ook is er een demonstratie met politiehonden, waarbij je alles leert over deze bijzonder behulpzame dieren. 

Voor alle informatie over de open dag, ga je naar deze facebookpagina

De hele dag zijn er fotografen van Bouman Roofvogels aanwezig, de foto’s die zij maken worden gepubliceerd in dit album
Zelf mag je natuurlijk ook foto’s maken! Houd wel de veiligheid in de gaten; blijf achter de afzettingen en gebruik geen flits. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *